Loading...

TKO SMO?

Projektni ured koji izrađuje statički proračun konstrukcija (statika / projekt konstrukcija), izvedbene planove (planovi oplate i planovi armature), a sve implementacijom BIM tehnologije u projektiranju.

Tvrtka djeluje na domaćem i međunarodnom tržištu (pretežito njemačko) te je spremna u svakom trenutku ponuditi odgovor na bilo koji projektni zadatak.

Bavimo se isključivo izradom projekata konstrukcije (statički proračun; statika). Glavni projekt konstrukcije (mehanička stabilnost i otpornost) uključuje statički proračun i izvedbene nacrte (planovi oplate, planovi armature, radionički nacrti).

Kontinuirana edukacija zaposlenika i praćenje najnovijih trendova u projektiranju omogućuju nam da zadane projekte izrađujemo kvalitetno, brzo i u skladu s najnovijim zahtjevima u građevinarstvu.

Kod projektiranja se služimo isključivo BIM tehnologijom (Building Information Modeling). Smatramo da će BIM tehnologija uskoro postati standard u projektiranju te ulažemo najveće napore u učenje i praćenje napretka u BIM okruženju.

Koristimo najnovije software za statički proračun konstrukcija (Dlubal RFEM 5.25) dok za izradu BIM modela konstrukcija te crtanje planova oplate i planova armature koristimo Allplan Engineering 2022.

U našem radnom okruženju potičemo zajedništvo, profesionalizam i fleksibilnost, kao preduvjet za pružanje kvalitetne usluge klijentima te našim dragocjenim partnerima.

MISIJA

Misija našeg projektnog ureda jest ostvarenje kvalitetne suradnje između arhitekata, konstruktera i izvođača te u svakom projektu ponuditi najoptimalnija, ekonomičnija i originalna rješenja povezujući arhitektonska i konstrukterska rješenja.

UNUTARNJA MISIJA TVRKE JE:
  1. Stvaranja projektanata stručnjaka nove generacije spremne odgovoriti na najnovije tehnološke zahtjeve u projektiranju
  2. Kontinuirano praćenje noviteta te profesionalno usavršavanje svih djelatnika
  3. Unaprjeđenje tehnologija, praćenje rezultata i prilagođavanje tržištu
  4. Nagrađivanje rada i zalaganja zaposlenika tvrtke

VIZIJA

Vizija projektnog ureda SP STATIK d.o.o. je razvitak u eminentan projektni ured koji svojim znanjem, iskustvom i tehnologijom može pružiti usluge projektiranja na najzahtjevnijim i tehnološkim najnaprednijim građevinskim zahvatima na domaćem i međunarodnom tržištu.

KAKAO BI SE ISTO OSTVARILO POTREBNO JE:
  1. Poticanje kritičkog razmišljanja zaposlenika, razumijevanje problematike kroz stečena znanja i elemenata logike, a sve u svrhu argumentiranog prosuđivanja
  2. Osposobljavanje zaposlenika za samostalno rješavanje problema primjenom stečenog znanja i iskustava
  3. Etičko razmišljanje i razvoj sustava vrijednosti kod svih zaposlenika društva
  4. Prijenos znanja i iskustva sa starijih i iskusnih na mlađe zaposlenike
  5. Poticanje zaposlenika za rad u interdisciplinarnim timovima
  6. Razvitak fleksibilnosti i osjećaja odgovornosti prema rokovima

Ako Vam je potreban statički proračun, izvedbeni planovi oplate ili armature ili implementacija BIM tehnologije u projektiranju, slobodno nas kontaktirajte.

NAŠ TIM

SAŠA PERKO
direktor
, mag ing. aedif
sasa.perko@spstatik.hr

VALENTINA KUMERLE
projektantica
, mag.ing.aedif.
valentina.kumerle@spstatik.hr

FILIP KNEŽEVIĆ
projektant
, mag.ing.aedif.
filip.knezevic@spstatik.hr

TATJANA BORIČIĆ
projektantica
, mag.ing.aedif.
tatjana.boricic@spstatik.hr

DANIJEL HARASTI
projektant
, mag.ing.aedif.
danijel.harasti@spstatik.hr

KATARINA MEŠTROVIĆ
projektantica
, mag.ing.aedif.
katarina.mestrovic@spstatik.hr

VALENTINA SEKELJ
projektantica
, struč.spec.ing.aedif.
valentina.sekelj@spstatik.hr

LUKA GREGURAŠ
projektant
, mag.ing.aedif.
luka.greguras@spstatik.hr

Želiš li biti dio našega tima?

Pošalji otvorenu molbu na posao@spstatik.hr, imamo mjesto za tebe!